UU Innovation

Utveckla din verksamhet genom samarbete med Uppsala universitet

Näringsliv och samhälle

Vi hjälper dig till framgångsrik samverkan med Uppsala universitet.

Är du intresserad av forskning och kunskap från Uppsala universitet och söker samarbete? Då har du kommit rätt. UU Innovation öppnar dörren till kunskapsutbyte och samverkan med Uppsala universitets världsledande forskare och drivna studenter.

Oavsett om du arbetar på ett företag eller i en organisation, kan vi hjälpa dig att hitta rätt ingångar och kompetens, bra kontakter och goda samarbeten med studenter och forskare, utefter dina behov och önskemål.

Läs mer om vad vi erbjuder via länken nedan, eller ta kontakt med oss på UU Innovation för att diskutera dina behov och förutsättningar!

Utveckla samarbeten
Hitta kontakt för din bransch

Ett av världens 100 bästa universitet

Många företag och organisationer, av olika storlekar och från olika branscher och sektorer, har ett aktivt forsknings- och utvecklingssamarbete med forskare eller forskargrupper på Uppsala universitet. Det kan bestå av allt från samarbete med en enskild forskare, till större samfinansierade projekt och partnerskap. Uppsala universitet har en stor ämnesmässig bredd och är dessutom ett av världens 100 bästa universitet. Sannolikheten är därför stor att vi kan hitta en matchning mellan behoven i din verksamhet och kompetens vid universitetet.

Vill du bli en av dem som utvecklar sin verksamhet genom en närmare relation till Uppsala universitet? Välkommen att kontakta oss på UU Innovation!